En als je dan toch Corona hebt…..

zijn geduld en vertrouwen belangrijke kwaliteiten.

Met geduld rijpt de tijd en het inzicht in wat komen gaat. Met geduld verandert het ene moment in het andere. Geduld vraagt niet om ingrijpen als dat geen zin heeft. Geduld vraagt om vredig ten ondergaan totdat de tijd rijp is. Geduld is aanvaarden van iets dat niet te beïnvloeden is. Geduld brengt ontspanning in een situatie waarin je terecht bent gekomen. Wees stil en luister intensief naar hoe je kan ondersteunen.

Met vertrouwen bouw je een positieve instelling op. Zelfvertrouwen in een situatie waarin je zit geeft je de mogelijkheid het juiste te doen. Een ander mens vertrouwen geeft je de mogelijkheid om hen te laten doen wat zij zeggen en om hen als betrouwbaar tegemoet te treden. Vertrouwen helpt om in het diepst van je ziel zeker te zijn.

Geduld en vertrouwen geven energie.

Het gedrag van deze sperwer is een metafoor voor geduld en vertrouwen. De vogel hangt minuten lang op een plek, kop naar beneden erop vertrouwende op een prooi te vinden en dat gebeurde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: