Breaking news

Stukje wandelen: niet afgelast, de buren, vrienden en familie in het zonnetje zetten: niet afgelast, mooie film of documentaire bekijken: niet afgelast, uitgebreid koken: niet afgelast, spelletjes spelen: niet afgelast, knutselen: niet afgelast, muziek luisteren en/ of maken: niet afgelast, een boek lezen: niet afgelast, repareren van spullen: niet afgelast, iets moois maken: niet afgelast, nadenken over hoe verder: niet afgelast, uitrusten: niet afgelast, huis opruimen: niet afgelast, schoonmaken: niet afgelast, ontspannen: niet afgelast, strandwandeling maken: niet afgelast, fietsen: niet afgelast, leven op orde brengen: niet afgelast, tijd voor elkaar: niet afgelast, lachen: niet afgelast, zingen: niet afgelast, dankbaar zijn: niet afgelast, op elkaar letten: niet afgelast. Wij staan op de drempel van een andere toekomst dan dat we gedacht hadden. Hoe gaan we die invulling geven?

Pronkstuk in de eigen ecologische omgeving

EĆ©n opmerking over 'Breaking news'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: