Rustpunt Netjesleven

Het is zover, het voorjaar is begonnen. Het is tijd om stapje voor stapje het buitenleven op te bouwen. ‘Het voorjaar starten we niet al te warm‘ bedachten de weergoden, ‘want als de natuur in een keer alles weggeeft is het kruid verschoten voordat je er erg in hebt. En dat willen we niet’.

Dus in een vertraagd tempo en met veel aandacht is het Rustpunt Netjesleven in dit voorjaar gerealiseerd. En wat is nu een Rustpunt? Het woord zegt het al: een plek om te rusten na een wandeling of een fietstocht, of gewoon zo maar even voor een rustmoment tijdens het uitlaten van de hond. En als mensen thuis op zolder hun werkplek hebben gecreëerd, is het tijdens de middagpauze goed toeven onder de appelboom op de steigerhouten bank, in de zon en in de buitenlucht.

Een goed gesprek over het grondwaterpeil in Nederland, dat weer op orde is en de enigszins onder controle zijnde Corona pandemie zijn onderwerpen waar de bezoekers het over hebben, tijdens het genieten van een kop koffie en thee. En vorige week ging het gesprek over – je raadt het al – Corona. Waarom liggen nu zoveel jonge mensen op de IC met zware Coronaklachten? Het Corona virus blijft onvoorspelbaar en krijgt nu nog eventjes als afsluitend stukje in deze blog de aandacht, om straks ruimte te maken voor heel veel andere mooie gesprekken over een gezonde, en duurzame wereld voor ons allemaal. We houden elkaar scherp!

-de steigerhouten bank-

Eén opmerking over 'Rustpunt Netjesleven'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: