Projectie

Ik denk dat jij denkt….

Red je het wel? Als je kind wordt geboren dan ga je zeker niet meer werken hè! Je blijft niet meer in het huis wonen hè, veel te groot! Vind je je baan eigenlijk wel leuk? Je neemt zeker geen derde kind hè? De zolder heb je nu niet meer nodig. Kan je je tijd wel vullen? Je zult wel last hebben van de donkere wintertijd. Als ik jou was zou ik niet beginnen aan een nieuwe baan, veel te riskant.

Heb je mij dat allemaal horen zeggen? Of zeg hiermee hoe je zelf denkt? Ik denk het wel. Ik weet t wel zeker. Gun iemand het verlaten van de krabbenmand, gun iemand om zichzelf te zijn door vragen te stellen en een antwoord te krijgen waar je het mee gaat doen.

Wat doe je nu om 7.30 in het Westerpark, zeker niet kunnen slapen!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: