Bouwen

De site vult zich. Onder ‘Fotografie’ zijn een aantal beelden beschikbaar en onder ‘Toegepaste kunst’ is het aanbod aangevuld. Sommige momenten van de dag zijn geschikt om te creëren. Andere momenten zijn bedoeld om aandacht te besteden aan koken, schoonmaken, douchen, aankleden en tandenpoetsen. Weer verder op de dag is een wandeling fijn naar de supermarkt, waar de desinfecterende flesjes en spuitbussen weer opnieuw klaar staan om het om ons heen slaande virus (alom bekend) het hoofd te bieden.

De Noordertoren of Buitentoren op Schiermonnikoog wijst de weg over zee. Kunnen wijzelf onze eigen weg wijzen in deze Coronatijd? Ja…doen! 1.5 meter afstand en mondkapjes gepast gebruiken. Zoek geen grote gezelschappen op. Samen houden wij het virus eronder!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: